Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@23:16:00 GMT

امروز، آخرین مهلت ثبت نام آزمون سامفا

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۱۱۷۵۲

امروز، آخرین مهلت ثبت نام آزمون سامفا

ایران اکونومیست-مهلت نام نویسی در ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) سال ۱۳۹۸ امروز، سه شنبه ۱۷ دی به پایان می‌رسد.

بر اساس اعلام قبلی سازمان سنجش مهلت نام نویسی در ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) سال ۱۳۹۸ امروز سه شنبه ۱۷ دی به پایان می‌رسد.

به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبان متقاضی نام نویسی در ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) سال ۱۳۹۸ که تا ۷ دی ۹۸ برای نام نویسی اقدام نکرده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا روز سه شنبه ۱۷ دی ۹۸ نسبت به نام نویسی و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق اطلاعیه ۲۳ آذر ۹۸ و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش مراجعه و نسبت به نام نویسی در آزمون اقدام کنند.

آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا – سامفای دانشگاهی) منحصراً در سطح آکادمیک (دانشگاهی) و شامل بخش‌های شنیداری، خوانداری، نوشتاری و گفتاری بوده که مهارت داوطلبان در این بخش‌ها سنجیده خواهد شد.بیشتر بخوانید: تمدید مهلت ثبت نام آزمون مهارت‌های زبان فارسی
ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) در صبح و بعد از ظهر پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸ برابر با ۲۳ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی و ۲۷ جمادی‌الاول سال ۱۴۴۱ قمری همزمان با حوزه‌های داخل کشور در حوزه‌های امتحانی خارج کشور نیز برگزار خواهد شد.

آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به نام نویسی اقدام کرده اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ ۱۷ دی ۹۸ نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.

حوزه‌های امتحانی خارج از کشور این آزمون در عراق (بغداد- سلیمانیه – اربیل)، لبنان (بیروت) و سوریه (دمشق) برگزار خواهد شد.
آزمون سامفا را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌کند و هر غیر فارسی زبانی که بخواهد در ایران تحصیل کند باید مدرک قبولی برای سامفا را ارائه دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر عکس‌های برتر نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش دوم استریتوس بازسازی یک افسانه خودرویی با 800 هزار دلار بهترین عکس‌های نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش اول ویتنام هم خودروساز شد دو محصول با ویژگی های جذاب و طراحی ایتالیایی ارزانترین شاسی بلند مرسدس بنز با مدل 2020 معرفی شد تصاویر مجذوب کننده از حشرات در قطره باران بازسازی آرامگاه مولانا رمزگشایی از سبک پوشش رهبر کره شمالی ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار غیبت صاحبان آثار در دهمین دوره جشنواره عمار نیاز برنج وارداتی شب عید ۵۰۰ هزارتن مسئولان به دنبال حل مشکلات معیشتی قشر ضعیف باشند در روزهای آینده هیجان بازار فروکش می کند کاهش تولید نفت اوپک در ماه نوامبر مراسم شام غریبان سردار سلیمانی امشب برگزار می‌شود قیمت نفت و طلا پایین آمد، سهام جهش کرد یورو در آستانه ورود به کانال ۱۵ هزار تومان هنوز پاسخی از آمریکا یا سازمان ملل برای ویزای ظریف دریافت نکرده‌ایم تاثیر خروج کارکنان آمریکایی از میدان‌های نفتی عراق بر بازار نفت حضور مددکاران اجتماعی در مدارس یارانه داروهای خاص در دست بیمه ها هرز می رود کلاغ‌های استرالیا به خاطر شدت آتش سوزی آژیر می کشند انتقاد از اجرا نشدن قانون بهبود محیط کسب‌وکار پس از هفت سال زمان برگزاری آزمون های به تعویق افتاده دانشگاه فنی و حرفه ای نامزدهای انجمن نویسندگان معرفی شدند آیین نکوداشت سردار سلیمانی در جشنواره تئاتر فجر برگزار می‌شود همتی: مردم نگران افزایش ناگهانی قیمت ارز نباشند خودروسازها رکورد تولید خودرو را زدندبا تولید ۴ هزار و ۳۰۰ خودرو در روز پایان تصویربرداری فصل سوم «از سرنوشت» تا یک ماه دیگر پرطرفدارترین ها سهم‌های بزرگ در بازار سرمایه به قیمت اصلی خود باز می‌گردند نرم افزار رمزساز ریما در بانک توسعه صادرات ایران فعال شد پربیینده ترین ها پربحث ترین ها کاهش ۴۲.۶ درصدی قاچاق سیگار رشد ۲۴ درصدی میزان بارش‌های کشور تولید سالیانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن مرغ در کشور در آذر ماه رشد قیمت مسکن نداشتیم کشورهای فاسد، درآمد مالیاتی کمتری دارند امکان کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌های سوخت وجود ندارد قیمت خودروهای سایپا امروز ۹۸/۱۰/۱۱ تجلیل از فرزند همکار شعبه خمینی شهر بانک ایران زمین هزار و یک جایزه در انتظار کاربران همراه بانک ملت آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران با حمایت بانک صادرات ایران در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد قیمت خودروهای ایران خودرو امروز ۹۸/۱۰/۱۱ سهم 50 درصدی نان و فرآورده‌های آن در سبد غذایی خانوار‌های ایرانی توسعه دانش و مهارت عملیات ارزی همکاران از اهداف آموزشی بانک توسعه تعاون است پیام مدیر عامل بانک سرمایه به مناسبت آغاز سال نوی میلادی زنجیره‌ی اعتماد، کامل می‌شود؛ گشایش اعتبار اسنادی داخلی توسط بانک‌پاسارگاد نرم افزار رمزساز ریما در بانک توسعه صادرات ایران فعال شد ثبت نام حمایت معیشتی افرادی که یارانه‌شان قطع شده، از ۲۲ دی ماه بهره برداری آزمایشی از منطقه یک آزاد‌راه تهران شمال دو «دگرگونی بزرگ» در ۲۰۲۰|پیش‌بینی اکونومیست از اقتصاد ایران بازار سرمایه ارزش سرمایه‌ای مردم را حفظ کرد صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم

روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه اکرانی خصوصی از فیلم «مست عشق» در موزه سینما تدارک دیده شده بود تا سازندگان این فیلم سینمایی میزبان برخی از چهره‌های حوزه مولوی‌شناسی و شمس پژوهی و شاهنامه‌پژوهی همچون محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزاری و نیز بزرگان دیگری همچون ژاله آموزگار (پژوهشگر فرهنگ و زبان‌های باستانی)، عبدالمجید ارفعی (متخصص زبان‌های باستانی و مترجم خط میخی عیلامی)، احمد محیط طباطبایی (رییس ایکوم)، لوریس چکناواریان (آهنگساز و رهبر ارکستر)، یونس شکرخواه (متخصص علوم ارتباطات) و حجت‌الله ایوبی (رییس سابق سازمان سینمایی و کمیسیون ملی یونسکو) شدند.

در میان این چهره‌های فرهنگی و هنری، محمدعلی موحد به تماشای فیلم نشست.

از راست: لوریس چکناواریان، محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزازی

در ابتدای این مجلس و پیش از نمایش فیلم، حجت‌الله ایوبی در سخنانی کوتاه گفت: ملت ایران یک بدهی به دنیا داشت و دنیا هم یک مطالبه بزرگ از ما. سینمای ایران که جزء سینماهای برتر جهان است باید کاری را برای حضرت مولانا و شمس انجام می‌داد.

او با تاکید بر اینکه خودش فیلم را ندیده است، ادامه داد:‌ من این تلاش و عزم را گرامی می‌دارم بویژه آنکه بارها از زبان بزرگان جهان شنیدم که چه معمایی در سینمای ایران وجود دارد که با وجود حداقل امکانات این چنین درخشان است؟  به نظر بنده، راز و رمز این موفقیت در این سالن حاضر است؛ پشتوانه سینمای ایران ادبیات فاخر و گنج معنوی آن است که در هیچ کجای جهان وجود ندارد. سینمای شاعرانه ایران مرهون بزرگانی است که امروز در اینجا نشستند و آقایان فتحی، توحیدی و دیگر هنرمندان در این فضا تنفس کردند و با محمدعلی موحد زندگی کردند. فیلم و نگاه آن‌ها عطر و رنگ موحد و کزازی و شفیعی کدکنی و بزرگان دیگر را می‌دهد. من این عزیزان را به "نام" و بدون لقب صدا کردم چون استاد شفیعی کدکنی در آخرین شماره  مجله «بخارا» زیبا گفته است که محمدعلی موحد بالاترین لقبش در همین است که «محمدعلی موحد» است و لقب و پسوند و پیشوندی برازنده او نیست. این برای بقیه اساتید هم صدق می‌کند.

ایوبی افزود: یقین دارم که استقبال فراوان مخاطب آغاز راهی است که باز هم از مولانا و شمس سخن گفته شود.  

سپس فرهاد توحیدی - فیلمنامه‌نویس «مست عشق» بیان کرد: نوشتن فیلمنامه این کار در کنار جناب آقای فتحی حدود سه سال و اندی طول کشید و در طول نوشتن متن، سایه معنوی دکتر موحد بر سر این کار بود.

او با اشاره به شیوه  روایت فیلم گفت:‌ من به عنوان یک معلم کوچک فیلمنامه‌نویسی عرض می‌کنم که سال‌هاست در میان همکارانم و بخصوص در میان جوانان علاقه‌مند به فیلمنامه‌نویسی اشتیاق زیادی برای گذر و عدول از نوشتن فیلمنامه به سبک و سیاق کلاسیک در چهارچوب شاه‌پیرنگ می‌بینم. آن‌ها بسیار دوست دارند که فیلمنامه‌نویسی متفاوت را با روایت‌های موازی تجربه کنند و برای یادگیری تکنیک داستان‌گویی در فیلمنامه نویسیِ آلترناتیو، طبیعتاً به ادبیات فیلمنامه‌نویسی ترجمه شده رجوع می‌شود. این در حالی‌ است که بخت بزرگ بنده و آقای فتحی این بود که در این کار برای سازماندهی روایت‌های موازی از دل آثار مولانا و مثنوی استفاده کردیم. شاید بی‌راه نباشد که بگویم یکی از اولین کسانی که داستان‌گویی به این شیوه را ابداع کردند حضرت مولانا بود و البته پیش‌تر از او عطار و سنایی هم چنین تجربه‌ای داشتند.  

توحیدی ادامه داد: کوشش ما این بود از آن میراثی که حضرت مولانا و دیگران در روایت‌گری به جا گذاشتند و بزرگان امروز ادبیات ایران در کتاب‌های خود شرح دادند، استفاده کرده باشیم و امیدوارم آنچه بر پرده خواهید دید گوشه کوچکی از انتظارات شما را برآورده کند.

در پایان حسن فتحی - کارگردان «مست عشق» که از سر فیلمبرداری سریالش خود را به این برنامه رسانده بود - متنی را قرائت کرد که به این شرح بود: «همه ما آدم‌ها بی‌آنکه خواسته باشیم، متولد می‌شویم و طنز قضیه در این است که چه بخواهیم و چه نخواهیم، متولد شدن ما با نوعی مسئولیت اخلاقی همراه است؛ مسئولیتِ اینکه اوضاع جهانی را که لُملُمه می‌زند از حرص و طمع و کشتار و ویرانی، با افعال خودمان سیاه‌تر از آنچه که هست نکنیم. پیام شیرین و شکّرین شمس و مولانا در این زمانه تلخ‌کامی و خشونت و نفرت‌پراکنی، می‌تواند بارقه امیدی باشد برای ما ساکنانِ به عادت و روزمرگی گرفتار شده‌ی این روزگار تا شاید با پرهیز از خودشیفتگی و افکار خشک و تنگ‌نظرانه در افعال و کردار خودمان تأمل و نواندیشی و تجدیدنظر کنیم.

این اثر سینمایی بی‌هیچ تفاخری برگ سبزی تحفه درویش و نمایش قطره‌ای از دریای بیکران اندیشه‌های عرفانی است.»

در این زمینه بخوانید:

تمجید میرجلال‌الدین کزازی از «مست عشق»

ژاله آموزگار

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت تأیید سوابق تحصیلی پشت کنکوری‌ها تا 18 اردیبهشت
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آزمون کنکوری‌های شهرستان زیرکوه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود